Автоновини

Tesla покаже пікап Cybertruck зі зміненим дизайном до кінця 2020 року

Tesla покаже пікап Cybertruck зі зміненим дизайном до кінця 2020 року

Ілон Маск пообіцяв показати нову версію пікапа Tesla Cybertruck, початковий варіант якого піддали критиці.

Компанія Tesla Motors до кінця 2020 року представить електричний пікап Cybertruck зі зміненим дизайном. Про це в своєму Twitter написав глава американського автовиробника Ілон Маск, повідомляє Electrek.

Пікап Tesla Cybertruck, який дебютував в листопаді 2019 року, був неоднозначно зустрінутий пресою і широкою публікою. Зокрема, прототип нового електромобіля розкритикували за надмірну примітивність, а в соціальних мережах з’явилося безліч колажів, що висміюють зовнішність пікапа. Крім того, сумнівам піддався суцільнометалевий кузов автомобіля, який, імовірно, може виявитися занадто небезпечним для інших машин при аварії.

Через три місяці після прем’єри Ілон Маск пообіцяв «злегка поліпшити» дизайн пікапа Tesla Cybertruck перед його запуском в серію, але при цьому відмовився міняти його основні пропорції.

На даний момент Tesla отримала вже понад півмільйона попередніх замовлень на покупку Cybertruck, серійна версія якого з’явиться не раніше кінця 2021 року.

Ціни на автомобіль будуть починатися від 49 тис. доларів. Пікап буде доступний в трьох основних модифікаціях: з одним, двома або трьома електричними моторами. Початкова версія моделі з одним агрегатом зможе розганятися до «сотні» за 6,5 с, тоді як «старший» тримоторний варіант Tri Motor набирає 100 км / год за 2,9 секунди. Заявлений запас ходу без підзарядки в залежності від модифікації варіюється від 400 до 800 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook