Автоновини Військова техніка

Грізна зброя: ЗСУ передали нові танки

Грізна зброя: ЗСУ передали нові танки

ДП “Завод імені В.О. Малишева” відремонтував і модернізував нову партію танків “Булат”, що надійшла з Донбасу. Про це пише Український Мілітарний Портал з посиланням на «Укроборонпром».

Як повідомив генеральний директор “Заводу імені В.О. Малишева” Василь Крилас, фахівці “ЗІМ” усунули всі пошкодження бойових машин, а також провели їх модернізацію з заміною комплектуючих.

Зазначається, що в танках встановлені нові засоби зв’язку і навігаційна апаратура, замінені деякі деталі.

Грізна зброя: ЗСУ передали нові танки

Відновлені “Булати” пройшли випробування у полігонних умовах: здійснили пробіг на 100 кілометрів, під час якого фахівці проаналізували роботу танків, а також пройшли перевірку стрільбами, в ході яких протестовані потужність та точність гармати й кулемету бойових машин.

“Після проходження модернізації танки стали більш сучасними з покращеною координацією зв’язку, приладами прицілювання та системою спостереження. Наші фахівці вже приступили до ремонту наступної партії “Булатів” для ЗСУ”, – додав Василь Крилас.




Нагадаємо, у 2020 року ДП “Завод імені В.О. Малишева” відвантажив замовнику чергову партію з двох відремонтованих і модернізованих танків БМ “Булат”.

Для довідки: Державне підприємство “Завод ім. В.О. Малишева” (м. Харків) спеціалізується на виробництві та модернізації важкої і легкої бронетехніки для Міністерства оборони України та іноземних замовників. Серед основної продукції та послуг підприємства – БМ “Оплот”, модернізація танка Т-64 до виду БМ “Булат”, бронетранспортери БТР-3, БТР-4, модернізація бронетранспортерів БТР-50.

Грізна зброя: ЗСУ передали нові танки

БМ “Булат” – основний бойовий танк, який використовується в танкових військах ЗСУ. Ця бойова машина – глибока модернізація танка Т-64Б. Протягом останніх чотирьох років фахівці ЗІМ відремонтували після пошкоджень у зоні ведення бойових дій на сході держави та передали до українського війська понад півсотні модернізованих БМ “Булат” з покращеними тактико-технічними характеристиками. Зокрема, на них встановили нові сучасні засоби зв’язку та навігації, а також прилади прицілювання та нічного бачення.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook