Автоновини

Kia розкрила дизайн нового кросовера до прем’єри

Kia розкрила дизайн нового кросовера до прем'єри
Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала тизерне зображення серійного кросовера під назвою Sonet. Прем’єра новинки, складання якої налагодять в Індії, відбудеться 7 серпня.

В майбутньому машина з’явиться у продажу і на інших світових ринках. Новинка розділить платформу Hyundai Venue, а за габаритними розмірами буде менше кросовера Kia Seltos (4370 мм), який вже продається на українському ринку.

Судячи по зображенню, машина отримає рейлінги на даху, фірмову решітку радіатора «Ніс тигра», рельєфний капот, масивні крила і світлодіодні фари. Інтер’єр паркетника поки засекречений. Очікується, що Sonet оснастять панорамним люком і великим сенсорним екраном мультимедійної системи.

На індійському ринку передньопривідний кросовер отримає 1,2-літровий бензиновий мотор потужністю 90 кінських сил. Також в гамму двигунів увійде 1,0-літровий агрегат з турбонаддувом з віддачею 120 кінських сил. Крім цього, очікується поява 1,5-літрового дизельного агрегату CRDi. Потужність цього агрегату складе 90 кінських сил.

Коробки передач – шестиступінчаста “механіка” або “автомат” з такою ж кількістю ступенів. Топові версії порадують преселективною коробкою передач 7DC.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook