Статті Цікаво

Гума Viatti: якісний вибір

Гума Viatti: якісний вибір

Шини Viatti відносяться до середнього цінового сегменту і поєднують в собі найкращу ступінь безпеки і комфорту пересування.

Продукція успішно проходить різні випробування на міцність і отримує одні з найвищих оцінок експертів і водіїв по всьому світу. У виробництві задіяні перевірені німецькі технології, які були адаптовані під експлуатацію в різних погодних умовах і стану дорожнього покриття. Весь процес виробництва автоматизований, що виключає можливий негативний вплив людського фактора.

Продукція бренду стала популярна серед водіїв по всьому світу, адже її ціна в повній мірі виправдовує незмінно високу якість і довгий термін служби.

Різновиди продукції Віатті

Придбати шини Viatti можливо за найдоступнішою ціною, при цьому кожен зможе підібрати для себе найбільш підходящий варіант серед широкого асортименту. У каталозі компанії представлені вироби для легкових авто, кросоверів, позашляховиків і вантажівок. За типом сезону гума ділиться на наступні категорії:

  • Літня – призначена для теплої пори року, оскільки має краще зчеплення з сухою і мокрою дорогою, дозволяє пересуватися на високій швидкості;
  • Зимова – розроблена для більш складних умов пересування на зледенілому, або засніженому дорожньому покритті, відрізняється більш високою стійкістю до зовнішнього, механічного впливу.

Відгуки на літні і зимові шини Viatti – viatti.ru лише підтверджують їх надійність. У виробництві використовується спеціальна технологія, яка адаптується під дорожнє покриття – це дозволяє звести до мінімуму удари при їзді по бездоріжжю, а також з легкістю маневрувати авто при різких поворотах на високій швидкості.

Гума оснащується широкими кільцевими канавками, які не затримують воду, а їх кут нахилу забезпечує безпечну їзду по сухій і мокрій дорозі. Об’ємні ребра жорсткості сприяють більш рівномірному навантаженню. При досить доступних цінах на шини Віатті водій отримує реалізацію удосконалених технологій та інноваційних рішень.

Переваги продукції бренду

Товари компанії вигідно вирізняються з-поміж аналогів. Гума дозволяє водіям отримати максимум комфорту і насолоди від поїздки за любої погоди і умов пересування. Шини гарантують найкраще зчеплення з дорогою, безшумні, добре себе показують на поворотах і великій швидкості. Добре переносять підвищене навантаження, втілюють в собі передові розробки німецьких фахівців.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook