Автоновини Військова техніка

Удари за 1000 км: ракетні комплекси ЗСУ «Грім-2» запросто сокрушать агресора

Удари за 1000 км: ракетні комплекси ЗСУ «Грім-2» запросто сокрушать агресора

Вже дуже скоро в Україні почнуться випробування оперативно-тактичного ракетного комплексу «Грім-2» для ЗСУ та Саудівської Аравії, про що поінформував політичний експерт Олександр Коваленко.

Зокрема, він зазначив, що масштабні випробування головної зброї Збройних сил України для стримування  агресора почнуться вже на початку наступного року. Він заявив: «На тлі випробувань ПКР «Нептун» і просуваємого серійного виробництва «Вільхи», всі ці дані звучать досить обнадійливо».

Крім того, говорячи про раніше сказані повідомлення колишнього президента України Петра Порошенко щодо ракет з дальністю ураження до тисячі кілометрів, експерт підкреслив: «Скоріш за все, Петро Порошенко мав на увазі дальність ураження цілей не ракетами «Нептун» і «Вільха», а про відомі саме йому ракети, так як в той час він обіймав посаду Верховного головнокомандувача ЗСУ».




Крім іншого зазначається, що дослідний зразок, який в найближчому майбутньому буде запущений з випробувального полігону, вже повністю готовий. Наостанок він заявив: «Ну що ж, чекаю з нетерпінням перших пусків ОТРК« Грім-2 ». Як не крути, але тисяча кілометрів – це зовсім інший аргумент буде, і більш того – потужний аргумент».

Випробування демонстратора бойової частини «Грім-2» , березень 2019 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook