Автоновини

Toyota показала новий Highlander

Toyota показала новий Highlander
Фото: Toyota

На європейському ринку великий кросовер японської марки продаватимуть виключно з гібридною силовою установкою.

Компанія Toyota представила великий кросовер Highlander нового покоління для європейського ринку, який дебютував через рік після північноамериканської версії. Він постане на вершині лінійки, очоливши список моделей C-HR, RAV4 і нещодавно показаний Yaris Cross.

Toyota показала новий Highlander

Довжина кросовера з посадковою формулою 2 3 2 складає 4966 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2850 міліметрів. Об’єм багажного відділення становив 658 л, проте корисний простір може бути збільшено до 1909 л при складеному третьому і другому рядах сидінь.

Новий Toyota Highlander побудований на платформі GA-K – однієї з модифікацій масштабованої архітектури TNGA. Ця база забезпечує більш міцну конструкцію, знижений центр ваги, а також поліпшену керованість і шумоізоляцію.

Toyota показала новий Highlander

В Європі Toyota Highlander буде доступний виключно з гібридною силовою установкою на базі 2,5-літрового бензинового двигуна, що працює по циклу Аткінсона. Мотор діє разом з двома електричними агрегатами – по одному на передній і задній осі. В сумі установка видає 247 кінських сил. Зав’ялених витрата пального – 6,6 л на 100 км пробігу в змішаному циклі.

Toyota показала новий Highlander

У список електронних «помічників» увійшов адаптивний круїз-контроль, система розпізнавання дорожніх знаків, функція утримання автомобіля в займаній смузі, а також система запобігання фронтальних зіткнень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook