Автоновини

Водія заарештували під час поїздки «на сніданок» зі швидкістю 300 км / год

Водія заарештували під час поїздки «на сніданок» зі швидкістю 300 км / год

У США поліцейські відправили під арешт нетверезого водія Chevrolet Corvette, який пояснив свою їзду зі швидкістю понад 300 км / год бажанням поснідати.

У США поліція заарештувала водія спорткара Chevrolet Corvette, який «поспішав на сніданок» зі швидкістю понад 300 км на годину. Про це в своєму твіттері пише один із співробітників правоохоронної служби.

Інцидент стався в окрузі Снохомиш штату Вашингтон. Під час ранкового рейду поліція зупинила спорткар Chevrolet Corvette 2008 року випуску, який рухався зі швидкістю 192 миль на годину (309 км / г) по дорозі зі швидкісним лімітом в 60 миль на годину (96 км / г).

У поліції зазначили, що 31-річний водій щиро не розумів ступеня небезпеки свого вчинку, заявивши, що він «просто поспішав поснідати». Автомобіліст був заарештований за безвідповідальне водіння і їзду в нетверезому стані.

У повідомленні не уточнюють модифікацію Chevrolet Corvette порушника. Ймовірно, мова йде про топові версії Z06, яка може досягати такої швидкості. Цей автомобіль оснащений семилітровим двигуном V8 потужністю 505 к. с., який дозволяє купе розганятися до 318 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook