Автоновини

Land Rover почав випробування нового Defender з 500-потужним мотором

Land Rover почав випробування нового Defender з 500-потужним мотором

Land Rover приступив до дорожніх випробувань «зарядженої» модифікації позашляховика Defender нового покоління – з двигуном V8. Про це повідомляє Autocar, який опублікував фотографії тестового прототипу автомобіля.

Раніше з’явилися чутки, що найпотужнішу версію Defender можуть оснастити 4,4-літровим двигуном BMW з двома турбінами, який ставлять на кросовер X5 M. Британці і німці уклали угоду про технічне співробітництво влітку 2019 року. В його рамках об’єднають зусилля в розробці електрифікованих силових установок нового покоління. При цьому не виключено, що партнерство розшириться і в області традиційних двигунів внутрішнього згоряння.

У той же час Autocar стверджує, що на новому Defender на даний момент обкатують колишній п’ятилітровий V8 від позашляховика Range Rover SVR, на якому він видає 575 кінських сил. При цьому на «Дефе», як очікується, віддачу агрегату знизять приблизно до 500 кінських сил. Двигун буде працювати в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF. Фірмову систему допомоги при русі Terrain Response 2 доповнять спеціальним режимом для треку.

Стандартний Land Rover Defender нового покоління дебютував 10 вересня на Франкфуртському автосалоні. Наступник знаменитої моделі, що протрималася на конвеєрі близько 70 років, залишився без рамної конструкції і механічної коробки передач.

Поки позашляховик буде пропонуватися в чотирьох модифікаціях: бензиновій, гібридній і двох дизельних. Потужність – від 200 до 400 кінських сил. Всі мотори працюють в парі з восьмиступінчастим «автоматом» ZF і двохдіапазонною роздавальною коробкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook