Автоновини

Кросовер Nissan Kicks отримав турбомотор від Renault Arkana

Кросовер Nissan Kicks отримав турбомотор від Renault Arkana
Фото: Nissan

Компанія Nissan представила оновлений компактний кросовер Kicks, який став доступний з 1,33-літровим наддувним двигуном.

Компанія Nissan представила оновлений компактний кросовер Kicks для індійського ринку. Модель отримала новий наддувний двигун, який відомий по купе-кросоверу Renault Arkana.

Йдеться про 1,33-літровомий турбованний чотирициліндровий мотор спільної розробки Renault і Daimler. На індійському Kicks агрегат видає 156 к. с. і 254 Нм крутного моменту. Двигун працює з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з варіатором, Для якого вперше отримано доступ до для кросовера в Індії.

Базовий мотор залишився колишнім: атмосферник робочим об’ємом 1,5 л, який видає 106 сил і 142 ньютон-метра. Трансмісія – п’ятиступінчаста «механіка». При цьому єдиний дизельний двигун – 1,5-літровий 110-потужний агрегат – зник з лінійки.

Nissan Kicks 2020 модельного року став доступний з новими кольорами кузова, а також з системою дистанційного запуску силового агрегату. Продажі оновленого кросовера почнуться ближче до літа нинішнього року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook