Автоновини

Ілон Маск переніс випуск Tesla Roadster на невизначений термін

Ілон Маск переніс випуск Tesla Roadster на невизначений термін
Фото: Tesla Motors

За словами Ілона Маска, у компанії Tesla зараз є більш пріоритетні завдання. Точні дати запуску електричного родстера в серію він не назвав.

Запуск в серію електричного суперкара Tesla Roadster перенесений на невизначений термін. Про це повідомляє Automotive з посиланням на главу американської компанії Ілона Маска. За словами бізнесмена, перед ними зараз стоять більш важливі завдання. Серед них нарощування виробництва кросовера Model Y і будівництво автомобільного заводу в Берліні.

«Родстер – це як десерт», – заявив Маск під час інтерв’ю стендап-коміку Джо Роганю.

Також бізнесмен нагадав, що перед Roadster в серію піде електричний пікап Cybertruck. На даний момент «Тесла» зібрала понад півмільйона попередніх замовлень на цю модель.

Прототип Tesla Roadster другого покоління вперше був показаний в листопаді 2017 року. Купе укомплектували трьома електричними моторами, що дозволяють прискорюватися з місця до 96 км / год за 1,9 секунди. Дрегову дистанцію у чверть милі (402 м) автомобіль проходить за 8,9 с, а його максимальна швидкість перевищує 400 км на годину. Тоді Ілон Маск зазначив, що електрокар зможе проїхати на одній зарядці до 620 миль (997 кілометрів).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook