X

Rolls-Royce Dawn стане «Срібною кулею»

Фото: Rolls-Royce

Компанія Rolls-Royce опублікувала дизайн-скетчі ексклюзивної версії кабріолета Dawn під назвою Silver Bullet, яка стане першим представником особливої серії машин Collection. Головною відмінністю нового автомобіля стане відсутність заднього ряду сидінь, що зробить його родстером.

Спецверсія Rolls-Royce Dawn Silver Bullet присвячена знаменитим гоночним автомобілям 1920-х років – «Срібним кулям», на яких були здійснені спроби встановлення світового рекорду швидкості на землі.

Відмінними рисами новинки стануть спеціальні обтічники Aero Cowling, виконані з композитних матеріалів і алюмінію, а також особливий новий відтінок «срібний металік». В оформленні салону застосують вуглеволокно і стьобану шкіру. Тираж спеціальної серії обмежать 50 автомобілями.

Даних про силовий агрегат поки немає. Стандартний Rolls-Royce Dawn комплектується 6,6-літровим 12-циліндровим двигуном з двома турбінами, що розвиває 601 силу і 870 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Кабріолет здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 4,9 с, а його максимальна швидкість обмежена 250 км на годину.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post