Автоновини

Land Rover випустить маленький Defender

Land Rover випустить маленький Defender

Керівництво компанії Land Rover розглядає можливість розробки нового компактного кросовера, який займе місце в лінійці на сходинку нижче за модель Defender нового покоління і зможе конкурувати, наприклад, з BMW X1 і Mercedes-Benz GLA. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Which Car.

За попередніми даними, маленький кросовер побудують на укороченій версії нової алюмінієвої платформи, що лежить в основі звичайного Defender. При цьому автомобіль отримає кузов з п’ятьма дверима, а основна зовнішня стилістика буде запозичена у стандартного «Дефа». Як повідомлялося раніше, такий кросовер може отримати позначення Land Rover 80.

У лінійку двигунів увійде 1,5-літровий трициліндровий турбоагрегат, а також дволітрові «четвірки». Як очікується, ціна маленького позашляховика складе близько 25 тис. фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, Land Rover Defender нового покоління дебютував у вересні минулого року на Франкфуртському автосалоні. Наступник знаменитої моделі, що протримався на конвеєрі близько 70 років, залишився без рамної конструкції і механічної коробки передач.

Defender отримав несучий кузов на основі алюмінієвого монокока, а також повністю незалежну підвіску і постійний повний привід. Дорожній просвіт склав 291 міліметр. Позашляховик з’явиться в продажу в чотирьох модифікаціях: бензинової, гібридної і двох дизельних. Потужність – від 200 до 400 кінських сил. Всі мотори працюють в парі з восьмиступінчастим «автоматом» ZF і двохдіапазонною роздавальною коробкою.

Надалі список версій Defender поповнить семимісний варіант з подовженим кузовом, розкішна версія, а також екстремальна модифікація для важкого бездоріжжя. Від випуску моделі з кузовом пікап британці вирішили відмовитися.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook