Автоновини

Fiat представив електрокар за 38 тисяч євро

Fiat представив електрокар за 38 тисяч євро

Компанія Fiat представила нове покоління хетчбека 500. Автомобіль обзавівся електричним мотором потужністю 120 кінських сил. Ціни на машину стартують від 37 900 євро. До «сотні» машина може розганятися за 9 секунд. Максимальна швидкість – 150 км на годину.

Запас ходу без підзарядки становить 320 кілометрів. Від побутової електромережі новинка заряджається за 14 годин. Також водій може скористатися спеціальним зарядним терміналом, який зарядить батареї на 80% всього за 35 хвилин. Всього водієві доступні три режими їзди: Normal, Range і Sherpa.

Довжина 500e становить 3,63 м, ширина – 1,69 м, а висота – 1,48 метра. Хетчбек отримав світлодіодні фари, елементи з хрому і 17-дюймові колісні диски. У салоні встановлюються сидіння, оббиті екошкірою, цифрова приладова панель і 10,25-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи Uconnect 5. Водієві доступні система екстреного гальмування, функція стеження за мертвими зонами, система утримання смуги руху і адаптивний круїз-контроль.

Спочатку Fiat планував продемонструвати свою новинку на автосалоні в Женеві. Однак мотор-шоу було скасовано через епідемію коронавируса. Також через поширення вірусу Fiat Chrysler Automobiles (FCA) змушений призупинити випуск компактвенів 500L на підприємстві в сербському Крагуєваці. До цього призвела нестача комплектуючих з Китаю, поставки яких затримуються через епідемію коронавируса.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook