Автоновини Військова техніка

Новий бронеавтомобіль з новітньою ПТРК «Амулет» помічені у ЗСУ

Новий бронеавтомобіль з новітньою ПТРК «Амулет» помічені у ЗСУ

Спеціальний броньований автомобіль “Новатор” виробництва компанії “Українська бронетехніка” та бойова колісна машина на шасі БРДМ-2 з новим протитанковим ракетним комплексом “Амулет” від ДККБ “Луч” помічені на Донбасі.

Про це повідомляє Automotive з посиланням на “Український мілітарний портал“.

Варто відзначити, що обидві машини ще не проходили державні випробування. Ймовірно новинки проходять дослідну експлуатацію у війську.




Нагадаємо, у листопаді 2019-го року до ЗСУ було передано партію з декількох десятків спеціальних броньованих автомобілів “Новатор” розробки та виробництва приватної компанії КВП “Українська бронетехніка”.

Новий бронеавтомобіль з новітньою ПТРК «Амулет» помічені у ЗСУ

Дещо пізніше Державне підприємство “Державне київське конструкторське бюро “Луч”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, представило бойову колісну машину на шасі БРДМ-2 з протитанковим ракетним комплексом “Амулет”.

Протитанковий ракетний комплекс “Амулет” використовує керовані ракети калібру 130 мм типу РК-2С (тандемно-кумулятивні) та РК-2ОФ (уламково-фугасні). Саме такими ракетами оснащується відомий переносний вітчизняний комплекс “Стугна-П” (“Скіф”).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook