Автоновини Військова техніка

“Танкова” революція: ЗСУ отримали інноваційні танки (відео)

“Танкова” революція: ЗСУ отримали інноваційні танки (відео)

Українські воїни отримали нову партію танків, наразі від “Харківського бронетанкового заводу”. Десять бойових машин Т-64БВ пройшли ремонт і модернізацію і вирушили до війська. Про це повідомляє Міноборони.

Ремонтники зазначають, що ці бойові машини прибули на завод цієї весни з Донбасу і були в досить поганому стані. І за кілька місяців фахівці попрацювали на славу: відновили роботу майже всіх систем і агрегатів, замінили несправні прилади, перевірили роботу озброєння, а також встановили сучасні засоби зв’язку, апаратуру супутникової навігації і навіть камери заднього виду.

“Танкова” революція: ЗСУ отримали інноваційні танки (відео)

На заводі нагадали, що з 2014 року вже відремонтовано понад 230 одиниць танків типу Т-64 різних модифікацій і Т-80.




“Танки у нас отримали друге і набагато краще “життя”. Адже тепер стали більш ефективними в експлуатації, грізними і непереможними в бою. При цьому “восьмидесятки” в нашій країні так ретельно ремонтують тільки на нашому підприємстві”, – розповів директор “Харківського бронетанкового заводу” В’ячеслав Стрілець.

Зазначається, що в жовтні військових чекає нове поповнення – з ремонту передадуть до війська велику групу танків Т-80. Вони будуть спрямовані в бойові частини ЗСУ.

Також, в Україні ще один завод налагодив модернізацію танків Т-64. Так, Львівський бронетанковий завод на танки зразка 2017 року встановлюватимуть нові прицільні комплекси, системи зв’язку, поліпшать броню.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook