Автоновини Військова техніка

ЗСУ отримали вантажівку “КрАЗ” з броньованим кузов-фургоном

ЗСУ отримали вантажівку "КрАЗ" з броньованим кузов-фургоном

АвтоКрАЗ” спільно із компанією “Нафтоавтоматика” передали представникам Збройних сил універсальний броньований кузов-фургон (БКФ) на автомобільному шасі КрАЗ-5233НЕ.

Відзначається, що новий БКФ є черговим результатом співпраці у виробництві продукції спецпризначення ПрАТ “АвтоКрАЗ” із ПрАТ “Нафтоавтоматика”. Кузов-фургон закритого типу на автомобільному базовому шасі КрАЗ-5233НЕ призначений для захисту особового складу (екіпажу), обладнання, зброї та боєприпасів, військового майна, документації від засобів вогневого враження противника, негативних впливів навколишнього середовища та його використання в умовах бездоріжжя, на будь-якій місцевості.

ЗСУ отримали вантажівку "КрАЗ" з броньованим кузов-фургоном

За словами представників замовника (ЗСУ), кузов-фургон, що конструктивно поділяється на два відсіки, на базі КрАЗ-5233НЕ, — це універсальний виріб, зокрема для облаштування комплексних апаратних зв’язку.




Нещодавно відбувся огляд та приймання спецавтомобіля військовими, які підтвердили його відповідність вимогам комплектам конструкторської та технологічної документації. БКФ пристосований для встановлення обладнання, необхідного для виконання завдань за призначенням.

ЗСУ отримали вантажівку "КрАЗ" з броньованим кузов-фургоном

У його складі:

  • фургон (захисний корпус);
  • система кондиціювання (кондиціонер на даху);
  • система опалення (дизельний опалювач);
  • система вентиляції (фільтровентиляційна установка);
  • три багажних підвісних ящика;
  • на верхній панелі (на даху) передбачене місце (майданчик) для розміщення майна;
  • дві висувні металеві драбини;
  • металева драбина для підйому на майданчик.

Варто також додати, що автомобілі військового призначення від ПрАТ “АвтоКрАЗ” обладнані системою керування тиском у шинах, управління якою здійснюється з кабіни автомобіля, і місцями для кріплення особистої зброї водія та пасажирів.

ЗСУ отримали вантажівку "КрАЗ" з броньованим кузов-фургоном

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook