Автоновини

Продаж авто: Як працює автовикуп?

Продаж авто: Як працює автовикуп?

Відомо, що 95% автомобілів в Європі продаються саме за допомогою термінового викупу, або аналогічних послуг. Послуга автовикуп – vikypavto66 дозволить вам продати авто лише за декілька годин.

Причини продажу машини

Будь-який автовласник в якись момент замислюється про продаж свого автомобіля. Для прийняття такого рішення може бути безліч причин:

  • бажання придбати більш престижну модель авто;
  • потреба в інших властивостях та характеристиках машини;
  • аварійний, або поганий технічний стан транспортного засобу;
  • банальний брак коштів на більш нагальні потреби.

Таким чином, перед власником неминуче виникає питання способу продажу авто. Як швидко його продати? Цілком природно, що в цьому випадку потрібно розглянути питання безпеки угоди, її швидкості та, звичайно, матеріальної вигоди.

Недоліки самостійної реалізації авто

Серед власників автомобілів вельми поширена думка, що найбільш вигідний з матеріальної точки зору спосіб продажу машини – самостійний, «з рук в руки». Можна скористатися наступними варіантами реалізації:

  1. по оголошенню в ЗМІ;
  2. на автомобільному ринку;
  3. через знайомих.

Віддаючи належне таким способам продажу, не можна не відзначити ряд їх дуже істотних недоліків. По-перше, час, витрачений на пошук прямого клієнта, може досить затягнутися. По-друге, на превеликий жаль, але факти шахрайства з боку покупців мають місце. Ними можуть бути і навмисне псування автомобіля, і змова з центром діагностики, і навіть викрадення транспортного засобу. По-третє, отримання додаткових преференцій при таких способах продажу вельми і вельми сумнівна.

Крім того, можлива матеріальна вигода від продажу може бути знівельована вартістю за розміщення оголошень, платою за стоянку на авторинку, ціною витраченого палива і т.п.

Вигоди автовикупу

Тим часом, є спосіб продажу автомобіля, позбавлений всіх перерахованих недоліків. Для цього варто лише звернути увагу на компанії, діяльністю яких є автовикуп. Чому варто скористатися цим порівняно новим способом продажу автотранспорту?

Переваги автовикупу очевидні:

  • проводиться безкоштовна оцінка вартості автомобіля online або з виїздом експерта;
  • автомобіль викуповується в день звернення;
  • викуповуються автомобілі будь-яких марок;
  • немає залежності від року випуску і технічного стану авто, можливо навіть продати авто після ДТП;
  • при використанні автовикупу губляться ризики від можливих шахрайських дій третіх осіб.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook