Автоновини

Mercedes представив 2700-потужний катер в стилі позашляховика G-Class

Mercedes представив 2700-потужний катер в стилі позашляховика G-Class

Компанія Mercedes-AMG і суднобудівна компанія Cigarette Racing представили новий спільний проект – швидкісний катер Tirranna AMG Edition, виконаний в стилі позашляховика G-Class. Прем’єра апарату відбулася в рамках міжнародної виставки яхт в Майамі.

Tirranna AMG Edition отримав шість компресорних 4,6-літрових двигунів V8 Mercury Racing, кожен з яких розвиває 450 кінських сил. Таким чином, сумарна віддача агрегатів склала 2700 сил. Максимальна швидкість катера – 270 км на годину.

Спеціальний гіроскопичний стабілізатор дозволяє на 80% зменшити рівень кренів під час хвилювання на морі. На носі і кормі катера встановлено ще по одному компактному низькообертовому мотору для маневрування на малих швидкостях при швартуванні.

Інтер’єр Tirranna AMG Edition виконаний з використанням термостійких і світлопоглинаючих матеріалів. Приладова панель складається з декількох великих цифрових дисплеїв. У розпорядженні пасажирів диван, ліжко, холодильник, душова, а також 5200-ватна аудіосистема з 29 динаміками.

Крім Tirranna AMG Edition на виставці в Майамі дебютував Mercedes-AMG G63 Cigarette Edition, розроблений в рамках проекту. Він отримав спеціальний чорно-золотистий окрас кузова, як у катера, унікальні 22-дюймові колеса, а також особливий кенгурін спереду. Позашляховик оснащений тим же 4-літровим восьмициліндровим двигуном з двома турбінами, що розвиває 585 к. с. і 850 Нм крутного моменту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook