Автоновини

Відроджений Hummer оснастять трьома електромоторами

Відроджений Hummer оснастять трьома електромоторами
Фото: Motor1

Топова версія електричного пікапа GMC, для якого відродять легендарну назву Hummer, отримає три силові агрегати. Про це розповів виконавчий директор концерну General Motors Марк Ройсс.

Раніше повідомлялося, що сумарна віддача двигунів GMC Hummer EV складе 1000 к. с., а піковий крутний момент на валу досягне майже 15 500 ньютон-метрів. Пікап зможе набирати «сотню» приблизно за 3 с, а його максимальний запас ходу на одній зарядці складе близько 650 кілометрів.

При цьому Ройсс зазначив, що GMC Hummer EV буде запропонований і в інших, більш доступних модифікаціях – з різною кількістю силових агрегатів і акумуляторами різної ємності.

Прем’єра електричного «Хаммера» відбудеться 20 травня 2020 року. Пікап почнуть збирати в штаті Мічиган на підприємстві Detroit / Hamtramck, в переоснащення якого GM вкладе 2,2 млрд доларів. За попередніми даними, виробництво GMC Hummer EV почнеться в 2021 році. Слідом за ним на конвеєр встане електричний варіант великого позашляховика Cadillac Escalade і пікапа GMC Sierra.

GMC Hummer EV буде змагатися з Tesla Cybertruck, який теж буде доступний в трьох основних модифікаціях: з одним, двома і трьома електричними двигунами. Початкова версія автомобіля з одним агрегатом здатна прискорюватися з місця до «сотні» за 6,5 с, тоді як топовий тримоторний варіант Tri Motor набирає 100 км / год за 2,9 с, а його максимальна швидкість дорівнює 210 км на годину. Заявлений запас ходу без підзарядки в залежності від модифікації варіюється від 400 до 800 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook