Автоновини

Kia розсекретила Sorento нового покоління

Kia розсекретила Sorento нового покоління
Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала зображення екстер’єру та салону флагманського кросовера Sorento наступного покоління. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться 3 березня 2020 року. Європейські продажі кросовера повинні стартувати ближче до кінця нинішнього року. Основними конкурентами машини стануть Skoda Kodiaq, Toyota Highlander і Nissan Murano.

Новинка отримає фірмову радіаторну решітку «Посмішка тигра» з хромованими краями і більш незграбний кузов. Кросовер оснастять світлодіодними головними фарами з трьома секціями, новим переднім бампером з вбудованими протитуманними фарами, спойлерами, рейлингами на даху і вертикальними ліхтарями.

У салоні Sorento наступного покоління встановлять цифрову приладову панель і великий сенсорний дисплей мультимедіа. Звичний селектор коробки передач замінять спеціальною «шайбою».

Всі технічні характеристики флагманського кросовера Kia поки тримаються в секреті. Як повідомляє The Korean Car Blog, новинка отримає 2,5-літровий атмосферний двигун. Також в гамму моторів увійдуть наддувні «четвірки» робочим об’ємом 2,0 і 2,5 літра. Не виключено, що топовим мотором стане 3,8-літрова бензинова «шістка» з віддачею 295 сил і 355 Нм крутного моменту.

Крім цього клієнтам запропонують 2,2-літровий дизельний агрегат. Також не виключається поява 2,5-літрового дизельного двигуна. Машина буде доступна для покупки як з переднім, так і з повним приводом. Крім того, Sorento отримає гібридні модифікації. Так, до складу силової установки увійде 1,6-літровий бензиновий турбомотор. Також очікується поява гібридної версії на базі 2,2-літрового дизельного мотора.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook