Автопоради Статті

Авто з США: вигідна покупка

Авто з США: вигідна покупка

Останнім часом українці все частіше стали привозити автомобілі з Америки. Ціни на них там настільки привабливі, що навіть з урахуванням перевезення і інших супутніх витрат різниця у вартості в порівнянні з автомобілями на внутрішньому ринку виявляється вражаючою. Дуже часто новий, або старий автомобіль в Америці мало не вдвічі дешевше, ніж в Україні.

Головна причина такої дешевизни – величезна ємність авторинку США. В Америці їздять всі – від школярів до пенсіонерів, і за рік там продається більше 20 млн. авто. Машини купують в кредит, оскільки ставки на позики там складають 0-3% річних. А з урахуванням того, що на автомобілі молодше 2010 року в нашій країні вже четвертий рік діють пільгові тарифи на сплату акцизу, для багатьох українців це єдиний варіант придбати автомобіль за вигідною ціною.

Авто після ДТП

Вартість автомобіля після ушкоджень в Америці значно знижується. Ремонтувати авто за свій рахунок дуже дорого. Відновлюють автомобілі в офіційних сервісах, де використовуються тільки нові оригінальні деталі за високими каталожними цінами. Відремонтувати в гаражі не вийде, страхова запитує всі чеки. У разі їх відсутності інспекція не видасть дозвіл на експлуатацію. Приховати факт ДТП практично неможливо, всю історію про автомобіль можна подивитися по VIN коду: чи були ушкодження, що ремонтували, скільки власників було у машини. Тому більшість американців воліють як найшвидше продати своє бите авто.

Дилери продають машини з гарантією, яка українцеві ні до чого. Це найнадійніший, але дорогий варіант. Продавцю-приватній особі не завжди можна довіряти, адже в Америці живе багато різних людей, в тому числі і шахраїв. Визначити їх через океан неможливо. Тому 90% українців купують автомобілі в США на аукціонах – americanavto.com. Найвигідніше купувати авто з США у співпраці з професійними українськими компаніями, які підберуть і викуплять для вас автомобіль на американському аукціоні, а також здійснять доставку, розмитнення і сертифікацію під ключ. З можливістю відновлення авто на власних СТО.

Продаж авто з США в Україні

Купують наші компанії некондиційні автомобілі на страхових аукціонах Manheim, Copart або IAAI, привозять морем в Україну, розмитнюють і ремонтують.

Наприклад, на аукціоні Manheim продають цілі автомобілі. Ціну можна сторгувати хорошу, але купити машину на ньому непросто – треба бути американським дилером. Проте наші фірми-перевізники як правило співпрацюють з такими дилерами. На страховому аукціоні iaai.com продавці – страхові компанії, вони реалізовують биті або втоплені, знайдені після крадіжок, зіпсовані вандалами і т.п. машини. Схожий і аукціон Copart – на ньому, крім страховиків, продавцями можуть виступати і дилери.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook