Автоновини

Volkswagen показав зовнішність нового Caddy

Volkswagen показав зовнішність нового Caddy
Фото: Volkswagen

Комерційний автомобіль Volkswagen Caddy п’ятого покоління, який вийде «зовсім несхожим» на попередників, дебютує в лютому.

Volkswagen опублікував нові реалістичні дизайн-скетчі, що дають уявлення про комерційний автомобіль Caddy п’ятого покоління. Прем’єра машини відбудеться в лютому нинішнього року.

У Volkswagen відзначили, що новий Caddy вийде «зовсім несхожим» на попередників. Судячи із зображень, відмітними рисами моделі стануть нижня решітка радіатора з візерунком у вигляді сот і горизонтальні світлодіодні денні ходові вогні, візуально об’єднані за допомогою декоративної лінії.

Новий Volkswagen Caddy побудують на модульній платформі MQB, яка передбачає колісну базу різних розмірів. У лінійку модифікацій увійде пасажирська версія, а також довгобазний фургон.

Volkswagen показав зовнішність нового Caddy

За попередніми даними, в моторну гамму наступного Volkswagen Caddy увійдуть бензинові двигуни робочим об’ємом 1,0 і 1,5 л потужністю від 90 до 150 кінських сил. Дизельна лінійка буде представлена ??агрегатами, що розвивають 115 і 150 кінських сил. Не виключена поява «м’яких гібридів» – зі стартер-генератором і 48-вольтовою бортовою мережею.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook