Автоновини

Перший кабріолет Lexus LC продали за 2 млн доларів

Перший кабріолет Lexus LC продали за 2 млн доларів

Перший екземпляр кабріолета Lexus LC500 Convertible продали за 2 млн доларів на торгах аукціонного дому Barrett-Jackson в Скоттсдейл (штат Арізона). При цьому сам автомобіль покупець отримає тільки в липні нинішнього року.

Відкрита модифікація моделі Lexus LC була представлена в листопаді 2019 року на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Автомобіль став першим серійним кабріолетом японського бренду після IS300 ° C, випуск якого припинився в 2015 році.

Автомобіль отримав чотирьохсекційний м’який верх, який може складатися і розкладатися за 15-16 с на швидкості до 50 км на годину. В оформленні салону використовували шкіру, алькантару і алюміній. Кабріолет отримав «розумну» систему підсвічування салону, а також інформаційно-розважальний комплекс з 10,3-дюймовим дисплеєм і підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay, Android Auto і голосового помічника Amazon Alexa.

Силова установка залишилася колишньою. Lexus LC500 Convertible укомплектований п’ятилітровим атмосферним мотором V8, що видає 477 к. с. і 540 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook