Автоновини

Lexus GX підготували до подорожей по важкому бездоріжжю

Lexus GX підготували до подорожей по важкому бездоріжжю
Фото: Lexus

Lexus представив концептуальну версію позашляховика GX під назвою Overland, підготовлену до їзди по важкому бездоріжжю «для дослідження просторів Канади». Прем’єра автомобіля відбулася в рамках мотор-шоу в Монреалі.

Рамний позашляховик отримав особливу підвіску зі збільшеним ходом і дорожнім просвітом, унікальні «зубасті» покришки, посилений передній бампер, а також захист боковин і днища. До складу обладнання увійшла швидко розкладаємий намет для установки на даху і знімний бак для душа.

Салон автомобіля обробили шкірою червоного кольору, алюмінієм і деревом, а в підголовники сидінь першого ряду встановили екрани мультимедіа для задніх пасажирів. Крім того, в розпорядженні мандрівників – аудіосистема Mark Levinson з 17 динаміками.

Lexus GX Overland оснащений тим же 4,6-літровим бензиновим двигуном V8, що розвиває 305 к. с. і 446 Нм крутного моменту. Мотор працює разом з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. У список оснащення входить активна система контролю крену кузова, функція кругового огляду з додатковою камерою в днище автомобіля, а також позашляховий круїз-контроль Crawl Control і система допомоги при русі по бездоріжжю Multi-Terrain Select з п’ятьма режимами роботи.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook