Автоновини

Новий кросовер Renault розсекретили до прем’єри

Новий кросовер Renault розсекретили до прем'єри
Фото: Autoweek

У розпорядженні нідерландського видання AutoWeek виявилася шпигунська фотографія нового концептуального кросовера Renault, зроблена під час спеціального заходу в Барселоні. Як очікується, офіційна прем’єра автомобіля відбудеться в березні в рамках Женевського автосалону.

Судячи по знімку, експериментальний позашляховик отримає деякі зовнішні риси концепт-кара Symbioz, який дебютував у Франкфурті в 2017 році і тепер служить випробувальним майданчиком Renault для тестів систем автоматичного управління. Зокрема, на фото видно схожі зовнішні камери, покликані замінити традиційні бічні дзеркала.

За попередніми даними, концептуальний кросовер Renault оснастять гібридною або повністю електричною силовою установкою. Решта подробиць про новинку стануть відомі пізніше.

У 2019 році компанія Renault продала 62,5 тис. електричних машин, що приблизно на чверть більше, ніж роком раніше. У найближчі роки французький автовиробник має намір випустити ще цілий ряд «зелених» моделей. Так, відповідна модифікація з’явиться у компакт-кара Twingo. Крім того, Renault збирається вивести на європейський ринок маленький бюджетний кросовер вартістю близько 10 тис. євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook