Автоновини

Новий Volkswagen Caddy отримає зовнішність у стилі восьмого Golf

Новий Volkswagen Caddy отримає зовнішність у стилі восьмого Golf
Фото: Volkswagen

Volkswagen опублікував дизайн-скетчі комерційного автомобіля Caddy наступного покоління. Прем’єра пасажирського і вантажного варіанту моделі відбудеться в лютому 2020 року.

Судячи із зображень, новий Volkswagen Caddy отримає зовнішність у стилі хетчбека Golf восьмого покоління, представленого восени нинішнього року. Зокрема, у Caddy буде світлодіодна передня оптика схожої форми, поєднана вузькою хромованою лінією. Відмінною рисою задньої частини кузова стане прямокутне вікно, частково окантоване світловою LED-смугою.

Новий Volkswagen Caddy побудують на модульній платформі MQB, яка передбачає будівництво автомобілів з колісною базою різних розмірів.

За попередніми даними, в лінійку двигунів наступного Volkswagen Caddy увійдуть бензинові мотори робочим об’ємом 1,0 і 1,5 л потужністю від 90 до 150 кінських сил. Дизельна лінійка буде представлена ??агрегатами, що розвивають 115 і 150 кінських сил.

Новий Volkswagen Caddy отримає зовнішність у стилі восьмого Golf

У Україні нинішній Volkswagen Caddy доступний з бензиновим 1,6-літровим атмосферником потужністю 110 сил, а також з 125-потужним наддувним агрегатом об’ємом 1,4 літра. Дизельна гамма представлена дволітровими двигунами потужністю 110 і 140 сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook