Автоновини

Volkswagen показав на відео новий кросовер

Volkswagen показав на відео новий кросовер
Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen опублікувала перший тизерний відеоролик, на якому показаний новий компактний кросовер бренду. Автомобіль отримає назву Nivus і виявиться на самому початку лінійки SUV німецької марки. Офіційна прем’єра машини відбудеться навесні наступного року. Раніше передбачалося, що машина буде розроблена виключно для Бразилії, проте зараз стало відомо, що новинка з’явиться у продажу і в інших країнах.

В основу SUV ляже модульна платформа MQB-А0, на якій базується хетчбек Polo нового покоління. Довжина автомобіля не перевищить чотирьох метрів при колісній базі 2560 міліметрів.

Як очікується, в лінійку двигунів увійде бензиновий турбомотор робочим об’ємом 1 літр потужністю 115 к. с., а також 1,6-літровий атмосферний агрегат, який видає 120 кінських сил. Мотори зможуть працювати в парі з п’ятиступінчастою “механікою” або з шестидіапазонним «автоматом».

Також Volkswagen веде роботи над своїм кросовером з електричною силовою установкою під назвою ID.4. Європейські продажі цієї машини, швидше за все, почнуться в 2021 році. Автомобіль побудують на платформі MEB, яка розроблена виключно для машин з електромоторами. За неофіційними даними, кросовер зможе використовувати різний тип силових установок. Крім версій з одним електромотором, автомобіль буде пропонуватися в повнопривідних модифікаціях з двома силовими агрегатами, встановленими на кожній осі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook