Автоновини

Повнопривідний хот-хетч Toyota Yaris показали на відео

Повнопривідний хот-хетч Toyota Yaris показали на відео
Фото: Toyota

Компанія Toyota опублікувала тизерний відеоролик, де показана «заряджена» модифікація хетчбека Yaris, яка отримає приставку GR в назві. Офіційна прем’єра машини відбудеться на початку наступного року. Очікується, що новинка вийде обмеженим тиражем. Не виключається, що на базі цього автомобіля буде побудований Yaris для ралійної серії WRC.

Судячи по ролику, хот-хетч отримає агресивний обвіс і широкі колісні арки. Очікується, що Toyota Yaris GR отримає систему повного приводу і більш потужний мотор.

Компанія Toyota представила компактний хетчбек Yaris четвертого покоління в середині жовтня нинішнього року. Найменша модель японської марки переїхала на абсолютно нову платформу, стала легше попередника, а також отримала іншу гібридну силову установку. Toyota Yaris стала першою моделлю, в основу якої лягла нова модифікація глобальної модульної платформи TNGA (Toyota New Global Architecture) – GA-B.

Toyota Yaris отримала гібридну силову установку нового покоління, де трициліндровий бензиновий двигун об’ємом 1,5 л працює в парі з 80-потужним електромотором, який, в свою чергу, заряджається від комплекту літій-іонних батарей. Трансмісія – варіатор. Крім того, новий Toyota Yaris буде доступний з традиційним 1,5-літровим бензиновим мотором, що працює в парі з безступінчатою коробкою передач або з шестиступінчастою “механікою”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook