Автоновини

Серійна версія першого пікапа Hyundai вперше помічена на тестах

Серійна версія першого пікапа Hyundai вперше помічена на тестах
Фото: Korean car blog

Фотошпигунам вперше вдалося зняти серійну версію першого пікапа Hyundai. Знімки машини були опубліковані Korean car blog.

На фотографіях автомобіль прихований під камуфляжем. За неофіційними даними, тести новинки ведуться в Каліфорнії, недалеко від Лос-Анджелеса. Збірку пікапа налагодять на заводі в Алабамі в 2021 році.

Новинка поки не отримала офіційної назви, для її позначення використовується кодове найменування NX4 OB. Судячи по знімках, пікап отримає подвійну кабіну і буде нагадувати концептуальний Santa Cruz, який дебютував в 2015 році на Детройтському автосалоні. Очікується, що новинка складе конкуренцію Toyota Tacoma і Ford Ranger.

Автомобіль побудують на платформі наступного Hyundai Tucson. У пікапа будуть як модифікації з приводом на одну вісь, так і повнопривідний варіант. За неофіційними даними, машину оснастять 2,5-літровим бензиновим двигуном. Крім цього, вже зараз відомо, що новинка отримає «заряджену» версію з агресивним обвісом і довгим ходом підвіски. Можливо, таку версію оснастять дволітровою турбірованною «четвіркою» від хот-хетча i30 N.

Раніше повідомлялося, що в проект пікапа Hyundai також частково інвестує компанія Kia. Це підтверджує колишню інформацію, що дві південнокорейські марки будуть випускати по суті спільну модель, яку запропонують під різними брендами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook