Автоновини

Відео: пікап Tesla Cybertruck вперше показали в русі

Відео: пікап Tesla Cybertruck вперше показали в русі
Фото: Tesla

У Instagram опублікували відеоролик, в якому пікап Tesla Cybertruck вперше показаний в русі. Запис було зроблено в Хоторне (штат Каліфорнія) неподалік від головної дизайн-студії американського виробника електрокарів.

Прототип електричного пікапа Tesla Cybertruck дебютував 22 листопада. Всього буде доступно три основні модифікації моделі: з одним, двома і трьома електричними двигунами. «Молодша» версія пікапа з одним агрегатом здатна прискорюватися з місця до «сотні» за 6,5 с, тоді як топовий тримоторний варіант Tri Motor набирає 100 км / год за 2,9 с, а його максимальна швидкість дорівнює 210 км на годину. Заявлений запас ходу без підзарядки в залежності від модифікації варіюється від 400 до 800 кілометрів.

Кузов Tesla Cybertruck зроблений з високоміцної сталі, яку застосовують в конструкції космічних ракет компанії SpaceX. За словами Ілона Маска, цьому матеріалу не страшні удари кувалдою і постріли з вогнепальної зброї. Крім того, глава Tesla заявив, що пікап оснастили особливим ударостійким склом, яке, втім, під час презентації не змогло витримати влучення залізною кулею.

На даний момент компанія Tesla вже отримала понад 200 тис. попередніх замовлень на пікап Cybertruck, серійний випуск якого почнеться тільки в 2021 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook