Автоновини

Оновлений пікап Mitsubishi L200 провалив краш-тест

Оновлений пікап Mitsubishi L200 провалив краш-тест

Оновлений пікап Mitsubishi L200 провалив краш-тест організації Latin NCAP, яка перевіряє безпеку автомобілів в Південній Америці. Машина удостоїлася найнижчої оцінки за захист водія і дорослих пасажирів, не отримавши жодної зірки з п’яти можливих.

Тест з фронтальним зіткненням на швидкості 64 км / год показав високий ризик отримання несумісних з життям травм в зв’язку з нестабільною конструкцією автомобіля. Фахівці назвали такий результат «ганебним».

За безпеку дітей пікап отримав тільки дві зірки. Дані, зняті з манекенів, говорять про «поганий» ступень захищеності шиї і «низькою» захищеності грудної клітини.

Крім того, експерти відзначили, що оновлений Mitsubishi L200 країн Південної Америки в базовій версії не має подушок безпеки, системи нагадування про непристебнутий ремінь безпеки, а також системи динамічної стабілізації. У Mitsubishi вже ознайомилися з результатами краш-тестів і пообіцяли доповнити стандартне оснащення пікапа необхідними системами.

В Україні оновлений Mitsubishi L200 доступний з єдиним 2,4-літровим 154-сильним дизельним мотором, що працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою або з автоматом такого ж діапазону. У базову комплектацію автомобіля входять фронтальні подушки безпеки, ABS, система курсової стійкості, система розподілу гальмівних зусиль, а також функція автоматичного розблокування дверей при аварії.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook