Автоновини Військова техніка

КрАЗ показав потужну новинку для ЗСУ

КрАЗ показав потужну новинку для ЗСУ

Повнопривідний сідельний тягач КрАЗ-6510ТЕ з колісною формулою 6х6 незабаром надійде на озброєння Збройних сил України. Про це повідомляє прес-служба виробника.

Автомобіль високої прохідності КрАЗ-6510ТЕ призначений для перевезення вантажів усіма видами доріг та бездоріжжям. Основні його відмінності від решти тягачів КрАЗ – безкапотна кабіна з місцем для відпочинку, двигун потужністю 460 кінських сил, автоматична трансмісія, лебідка з гідроприводом та сідельно-зчіпний пристрій з трьома ступенями свободи під шворінь 3,5″.




Повна маса сідельного тягача КрАЗ-6510ТЕ – 28 000 кг, а допустиме навантаження на сідельно-зчіпний пристрій – 17 000 кг. Автопоїзд у складі тягача і напівпричепу, повною масою 65 000 кг, розвиває швидкість 65 км/год. Максимальний кут підйому, що долається автопоїздом – 36% (19°), боковий крен – 20°, глибина броду, що долається – 1,2 м, радіус повороту тягача – 10 м.

У кабіні є два ергономічні сидіння, за якими розташоване місце для відпочинку. Інтегральний рульовий механізм типу «гвинт-шарикова гайка» із вбудованими розподілювачем та підсилювачем, сприятиме меншій втомленості водія. В наявності електропідйомники стекол, додатковий обігрівач та кондиціонер.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook