Автоновини

BMW розробить гіроскопичний підстаканник

BMW розробить гіроскопичний підстаканник

У переліку ідей для майбутніх автомобілів BMW є особливий гіроскопичний підсклянник, який не дозволить напоям проливатися під час струсу і різких поворотів. Про це виданню CarsGuide розповів дизайнер концептуального електрокара BMW Vision M Next Хосе Альберто Касас Пенья.

Ідея «підстаканника майбутнього» полягає в спеціальному стабілізаторі на карданному шарнірі, який буде реагувати на зміну кута, нахиляючись в зворотну сторону при різких поворотах і кренах кузова.

Раніше на концепт-каре BMW Vision M Next було продемонстровано нове звучання для майбутніх «зелених» машин баварського бренду. Спеціальні звуки написав німецький кінокомпозитор Ханс Циммер, відомий по музиці до голлівудських фільмів і мультфільмів ( «Людина дощу», «Початок», «Король Лев»).

Циммер працював разом з саунд-дизайнером і акустичним фахівцем BMW Ренцо Вітале. Разом вони записали звуки для прискорення і гальмування автомобіля, а також для відгуків інформаційно-розважальної системи. Проект, що отримав назву BMW IconicSounds Electric, покликаний дати автомобілістам «можливість отримувати задоволення від водіння всіма органами почуттів».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook