Автоновини

Автомобілі Jaguar Land Rover навчилися завантажувати нове ПЗ «по повітрю»

Автомобілі Jaguar Land Rover навчилися завантажувати нове ПЗ «по повітрю»
Фото: Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover (JLR) оголосив про впровадження технології бездротового оновлення програмного забезпечення SOTA, що дозволяє отримувати нове ПЗ для автомобілів «по повітрю» – без необхідності відвідування дилерського центру. Система з’явилася в стандартному оснащенні всіх моделей британського альянсу.

За допомогою SOTA власники машин марок Jaguar, Land Rover і Range Rover зможуть завантажувати оновлення для інформаційно-розважальних комплексів Touch Pro і Touch Pro Duo з пакетом Smartphone Pack, які надають доступ до сумісних додатків на смартфоні. Йдеться, наприклад, про потокове відтворення музики, навігатора і голосовий набор.

Технологія SOTA доступна за замовчуванням для всіх нових автомобілів британських марок. Крім того, функції сумісна з «більшістю машин», випущених з 2015 року. Такі автомобілі пропонується спеціально переобладнати на фірмовому сервісі.

«Ми завжди прагнемо розробляти і впроваджувати передові технології для наших клієнтів. Надихнувшись комунікативними можливостями нового Defender, ми зробили передову технологію бездротового оновлення інформаційно-розважальних систем базовим оснащенням для всіх автомобілів», – зазначив головний інженер JLR Нік Роджерс.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook