Автоновини

Ford анонсував прем’єру нового кросовера в стилі Mustang

Ford анонсував прем'єру нового кросовера в стилі Mustang
Фото: Insideevs

Компанія Ford представить новий електричний кросовер в Лос-Анджелесі в неділю, 17 листопада. Як повідомляє прес-служба бренду, автомобіль отримає назву Mustang Mach-E, це відсилання до ранніх модифікацій оригінального «Мустанга». Продажі нового електричного кросовера Ford стартують в 2020 році. Основними конкурентами моделі стануть Tesla Model Y і Jaguar I-Pace.

Зовнішність кросовера виконають в стилі спорткара Mustang. За неофіційними даними, при повністю заряджених акумуляторах автомобіль зможе проїхати більше 480 кілометрів. У компанії відзначили, що вартість володіння автомобілем в п’ятирічний термін (120 000 км) буде приблизно на 38% менше, ніж для моделі Escape з традиційним двигуном внутрішнього згоряння.

Раніше автомобілі випробовувалися взимку в екстремальних умовах на Верхньому півострові Мічигану на кордоні США і Канади. Температура під час тестів досягала мінус 40 градусів за Цельсієм. Розробкою новинки займається підрозділ Ford Team Edison, яка відповідає за створення всіх екологічно чистих моделей американського бренду.

У Ford сподіваються, що в майбутньому 40% світових продажів бренду будуть припадати саме на екологічно чисті машини. Зокрема, у 2022 року з бензоелектричними силовими установками повинні з’явитися пікап F-150 і спорткар Mustang.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook