Автоновини

Daimler назвав дату прем’єри першого кросовера Mercedes-Maybach

Daimler назвав дату прем'єри першого кросовера Mercedes-Maybach

Daimler анонсував прем’єру кросовера Mercedes-Maybach, який дебютує 21 листопада на автосалоні в китайському Гуанчжоу. Автомобіль стане першою серійною моделлю розкішного бренду.

Кросовер Mercedes-Maybach побудують на базі Mercedes-Benz GLS нового покоління. Імовірно, він отримає той же чотирьохлітровий V8 з двома турбінами, який на топовій версії GLS видає 490 к. с. і 700 Нм крутного моменту.

Кросовер Maybach можна буде відрізнити завдяки фірмовій решітці радіатора з вертикальними елементами, додатковому хрому та іншим колісним дискам. Крім того, деякі дизайнерські рішення запозичать у електричного концепт-кара Mercedes-Benz Vision Maybach Ultimate Luxury, прем’єра якого відбулася на Пекінському автосалоні в 2018 році. Трансмісія – 9-ступінчастий “автомат”.

Раніше повідомлялося, що флагманський кросовер Mercedes-Maybach отримає салон з власним унікальним запахом. Раніше в компанії розповіли, що всередині нового кросовера Mercedes-Maybach можна буде відчути «легкий аромат квітів османтуса, що сполучаються з нотками благородної шкіри і пряного чаю». В цілому салон з трьома рядами сидінь буде виконаний в стилі седана Mercedes-Maybach, однак зі специфікою, властивою великим кросоверам.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook