Автоновини

BMW представила гоночну версію найшвидшої M2

BMW представила гоночну версію найшвидшої M2

Компанія BMW представила гоночну модифікацію найпотужнішої і найшвидшої версії купе M2 – CS. Ціни на BMW M2 CS Racing, яка замінить M325i Racing 2014 року випуску, починаються з позначки 95 тис. євро.

Автомобіль отримав модернізоване шасі з регульованими стабілізаторами поперечиної стійкості і пружинами, амортизаторами ZF Sachs, а також шести-і чотирьохпоршневі гальмівні механізми. Крім того, до складу оснащення увійшли 18-дюймові колісні диски з сликами Michelin з пневматичним домкратом.

Купе укомплектували трилітровою наддувною «шісткою», в залежності від налаштувань видає від 280 до 365 кінських сил. Двигун працює в парі зі спеціально налаштованою семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Крім того, BMW в M2 CS Racing застосували особливі гоночні настройки ABS.

Що стосується дорожньої версії нової M2 CS, то на ній шестициліндровий агрегат видає 450 к. с. і 550 Нм крутного моменту. Агрегат поєднується як з шестиступінчастою механічною коробкою передач, так і з семидіапазонним «роботом» з двома зчепленнями.

З роботизованою трансмісією купе здатне набирати першу “сотню” за 4,0 с, а з «механікою» – на 0,2 с повільніше. Для порівняння: M2 Competition прискорюється з місця до 100 км / год за 4,2 і 4,4 с відповідно. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 280 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook