Автоновини

У Ford допустили відродження купе Capri

У Ford допустили відродження купе Capri

Компанія Ford може випустити нове невелике купе, для якого відродять назву Capri. Про це виданню Autocar розповів глава європейської дизайн-студії американської марки Амко Лінартс.

Хто б не хотів повернути Capri з її дизайном? Ми б хотіли це зробити. Але такий автомобіль повинен відповідати духу теперішнього часу, щоб стати масовою моделлю, а не бути просто старою машиною, яку дизайнери захотіли відродити», – зазначив Лінартс.

Оригінальний Ford Capri випускали з 1968 по 1986 роки. Модель стала досить успішним автомобілем для американської марки – майже за 20 років Capri розійшовся по всьому світу тиражем приблизно в два мільйони примірників.

Нагадаємо, Ford нещодавно випустив компактний кросовер під відродженою назвою Puma. Крім того, американці навесні 2020 року представлять новий позашляховик, для якого повернуть знамените ім’я Bronco. Як очікується, він отримає нерозрізні передні і задні мости. Таким чином, в лінійці Ford з’явиться серйозно підготовлений для важкого бездоріжжя автомобіль, здатний скласти конкуренцію новому Jeep Wrangler.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook