Автоновини

Кросовер Rolls-Royce отримав «чорну» версію і став потужнішим

Кросовер Rolls-Royce отримав «чорну» версію і став потужнішим
Фото: Rolls-Royce

Компанія Rolls-Royce представила спеціальну версію свого першого кроссовера Cullinan, який відрізняється від стандартного автомобіля. Новий варіант моделі поповнив фірмову лінійку Black Badge, яка представляє собою «темне альтер его» класики британської марки.

Автомобіль пропонують з можливістю вибору з більш ніж 44 тис. відтінків забарвлення кузова. При цьому в компанії відзначають, що більшість клієнтів вважають за краще саме глибокий чорний колір. Кожен з шарів фарби і лаку проходить 10 етапів ручної поліровки.

«Нічна» тема також простежується у фірмовій статуетці «Дух екстазу» чорного кольору, окантовці решітки радіатора і патрубках випускної системи. Плюс до всього кросовер отримав особливі 22-дюймові легкосплавні колеса і червоні супорти гальмівних механізмів.

В оформленні інтер’єру застосували нову обробку шпону вуглепластиком і алюмінієвим волокном. Стелю обробили чорною шкірою з 1344 оптоволоконними елементами «зоряне небо», які покликані створити нічну атмосферу.

Rolls-Royce Cullinan оснастили модернізованим 6,75-літровим мотором V12 з двома турбінами, віддачу якого збільшили з 671 к. с. і 850 Нм крутного моменту до 600 сил і 900 ньютон-метрів. Двигун працює в парі з переналаштованою восьмиступінчастою автоматичною коробкою ZF. Кросовер здатний набирати першу “сотню” за 4,9 с – на 0,3 с швидше стандартного автомобіля. Максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook