Автоновини

Ілон Маск назвав дату прем’єри першого пікапа Tesla

Ілон Маск назвав дату прем'єри першого пікапа Tesla

Перший електричний пікап компанії Tesla Motors представлять 21 листопада. Прем’єра відбудеться в Лос-Анджелесі, неподалік від підприємства компанії SpaceX, де виробляють ракети. Про це в своєму Twitter написав глава Tesla Ілон Маск.

Великий пікап обладнають подвійною кабіною, де зможуть розміститися до шести чоловік. Без підзарядки батарей новинка зможе проїхати приблизно від 650 до 800 кілометрів. Що стосується дизайну, то, за словами Маска, це буде футуристична машина з всесвіту фільму «Той, що біжить по лезу».

Базова версія машини отримає два електричних агрегату з «божевільним обертовим моментом». Новинку оснастять повним приводом і адаптивною пневматичною підвіскою, яка автоматично застосовує оптимальні настройки «в залежності від конкретного навантаження».

Крім того, пікап буде доступний з фірмовою системою напівавтоматичного управління Autopilot, а також з системою кругового огляду. Раніше Ілон Маск говорив, що вартість базової машини не перевищить 50 тис. доларів.

Tesla Motors, яка орієнтована на виробництво електромобілів, заснована в 2003 році. З 2008 поставляє на ринок спортивну машину Tesla Roadster. У 2012 році компанія представила седан Model S. Штаб-квартира виробника знаходиться в місті Пало-Альто, Каліфорнія. Штат компанії налічує більше двох тисяч чоловік.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook