Автоновини

Tesla зробила електрокар Model S могутніше для конкуренції з Porsche Taycan

Tesla зробила електрокар Model S могутніше для конкуренції з Porsche Taycan
Фото: Tesla

Компанія Tesla оновила програмне забезпечення для електрокара Model S, що дозволило збільшити пікову потужність силової установки на 50 кінських сил. Глава американського автовиробника Ілон Маск зазначив, що надбавка у віддачі дозволить автомобілю обігнати Porsche Taycan в дрегову заїзді на чверть милі (402 метри).

Раніше в YouTube опублікували відеоролик, в якому показано, як Tesla Model S і Porsche Taycan змагаються на 402-метровій дистанції. Німецький електрокар пройшов пряму за 10,6 с, тоді як «Теслі» для цього було потрібно на 1,2 с більше.

Раніше стало відомо, що Tesla знову почала тестувати нові версії Model S на “Нюрбургринзі” в рамках підготовки до рекорду «Північної петлі». Американці збираються відібрати звання найшвидшого чотирьохдверного електрокара траси у Porsche Taycan. Нагадаємо, німецький електромобіль пройшов 20,6-кілометрову трасу за 7 хвилин і 42 секунди.

Цей час спробує перевершити нова модифікація Tesla Model S під назвою P100D + Plaid, яка побудована на модернізованому шасі і оснащена трьома електричними моторами. У «Теслі» стверджують, що один із прототипів новинки під час тестових заїздів показав час в 7 хвилин і 20 секунд. Крім того, в компанії розраховують, що після внесення «деяких змін» їм вдасться поліпшити час проходження кола ще на 15 секунд.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook