Автоновини

Ford назвав терміни прем’єри відродженого позашляховика Bronco

Ford назвав терміни прем'єри відродженого позашляховика Bronco

Компанія Ford опублікувала відеотизер нової моделі, для якої відродять назву Bronco. Під таким ім’ям американці з 1966 по 1996 роки випускали великий позашляховик, який встиг змінити п’ять поколінь. Прем’єра нового автомобіля відбудеться навесні 2020 року.

За попередніми даними, відроджений Ford Bronco розділить основні вузли і агрегати з середньорозмірним рамним пікапом Ranger. Позашляховик буде доступний як з двохдверним, так і з чотирьохдверним кузовом, а також зі знімним дахом і дверима.

На момент своєї прем’єри Bronco оснастять 2,3-літровим наддувним чотирициліндровим двигуном, що розвиває 270 к. с. і 420 Нм крутного моменту, який буде працювати з автоматичною коробкою, або з семиступінчастою «механікою». Не виключено, що в подальшому у моделі з’явиться модифікація з гібридною силовою установкою.

Крім того, як очікується, відроджений Bronco отримає нерозрізні передні і задні мости. Таким чином в лінійці Ford з’явиться серйозно підготовлений для важкого бездоріжжя автомобіль, здатний скласти конкуренцію новому Jeep Wrangler.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook