Автоновини

Відео: еволюція Volkswagen Golf за 30 секунд

Відео: еволюція Volkswagen Golf за 30 секунд
Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen опублікувала ролик, в якому показана еволюція дизайну передньої частини моделі Golf. Відео триває всього 30 секунд і починається з демонстрації автомобіля 1974 року. Закінчується ролик ескізом Golf восьмого покоління, який буде офіційно представлений 24 жовтня.

Виробництво новинки налагодять на заводі в Вольфсбурзі. Загальний розмір інвестицій в розробку наступного «Гольфа» складе близько 1,8 млрд євро, а на підготовку до виробництва витратять ще близько 3 млрд євро.

Напередодні Volkswagen опублікував ряд тизерних зображень майбутнього автомобіля. Судячи з них, новий «Гольф» буде відрізнятися від нинішньої моделі збільшеним рельєфним капотом, зовсім іншою оптикою, об’єднаної з вузькою решіткою радіатора, а також більш низькою лінією даху.

У моторну гамму увійде нове сімейство 1,5-літрових турбованих бензинових двигунів, а також дизель робочим об’ємом 1,5 літра, який замінить нинішні 1,6-літрові агрегати. Також у восьмого Volkswagen Golf буде версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі.

В основу Volkswagen Golf ляже значно модернізована масштабована архітектура MQB, завдяки якій в залежності від модифікації автомобіль стане легше на 35-70 кілограмів. При цьому обсяг багажного відділення хетчбека виросте приблизно до 400 літрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook