Автоновини

Toyota представила новий водневий седан

Toyota представила новий водневий седан
Фото: Toyota

Компанія Toyota розсекретила прототип водневого седана Mirai другого покоління, назва якого в перекладі з японської означає «майбутнє». Автомобіль отримає серійну версію, яка надійде в продаж в наступному році. Новинку можна буде придбати в США, Японії і Європі.

Автомобіль побудований на новій задньопривідній платформі TNGA-N. Довжина концепту становить 4935 мм, а ширина – 1 885 міліметрів. Розмір колісної бази Mirai дорівнює 2920 міліметрів.

Toyota представила новий водневий седан

У салоні п’ятимістного автомобіля встановлюється цифрова приладова панель, камера заднього виду, великий дисплей мультимедійної системи і аудіосистема JBL з 14 динаміками. Технічні характеристики машини поки тримаються в секреті. У компанії лише розповіли, що запас ходу на одній заправці у новинки збільшиться на 30%.

Загальна потужність силової установки на паливних елементах попереднього Mirai становить 155 кінських сил. До перших 100 км / год седан розганяється за 9 секунд. Запас ходу Mirai становить 483 км, час підзарядки автомобіля не перевищує трьох хвилин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook