Автоновини

Lexus анонсував прем’єру електричного хетчбека

Lexus анонсував прем'єру електричного хетчбека
Фото: Lexus

Компанія Lexus опублікувала перше тизерне зображення хетчбека з повністю електричною силовою установкою. Як повідомляє прес-служба японського бренду, офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Токіо в кінці жовтня.

У електричного концепту поки немає назви. Очікується, що дизайн новинки буде нагадувати прототип LF-SA, який був представлений в 2015 році. Не виключається, що в майбутньому концепт отримає серійну версію. Поки на тизерному зображенні можна побачити лише футуристичні тонкі фари майбутнього хетчбека.

Також машина отримає напівавтономну систему управління, повідомляє Autocar. У компанії підкреслили, що автомобіль підійде клієнтам, «які отримують задоволення від водіння і цінують розкіш».

Остання версія безпілотного прототипу Lexus, створена на платформі моделі LS, була показана на початку 2019 року на виставці споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі. На автомобілі, названому P4, продемонстрували дві технології під назвою Guardian і Chauffeur. Перший режим створений, щоб «допомогти людині управляти машиною, а не замінити його». Передбачається, що мова йде про комплекс допоміжних систем напівавтоматичного управління.

Режим Chauffeur, навпаки, передбачає повністю автоматичне керування без допомоги водія. Склад обладнання включає: лазерний далекомір LIDAR з вісьмома сенсорними головками, дві додаткових камери, а також комплекс нових датчиків.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook