Автоновини

У новому фільмі про Джеймса Бонда знімуть 4 різних Aston Martin

У новому фільмі про Джеймса Бонда знімуть 4 різних Aston Martin

У наступному фільмі про Джеймса Бонда «Немає часу вмирати» (No Time To Die) знімуться чотири різних автомобіля Aston Martin. До класичних спорткарів DB5 і V8 Vantage, а також гібриду Valhalla приєднається суперкар DBS Superleggera. Про це написано в офіційному твіттері британської марки.

Aston Martin DBS Superleggera укомплектований 5,2-літровим двигуном V12 з двома турбінами, що розвиває 725 к. с. і 900 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF. Суперкар здатний набирати першу “сотню” за 3,4 с, а його максимальна швидкість складає 340 км на годину.

Що стосується класичних Aston Martin V8 Vantage і DB5, то перший раніше з’являвся у фільмі «Іскри з очей» 1987 року з Тімоті Далтоном в головній ролі. Модель DB5 вперше знялася в третій частині серіалу про Джеймса Бонда «Голдфінгер» 1964 року, а останній раз була задіяна в картині 2012 року «007 Координати «Скайфол».

Нарешті, середньомоторний гіперкар Valhalla поки знаходиться на стадії розробки. Він отримає гібридну силову установку на базі нового бензинового двигуна V6 з двома турбінами, який буде працювати разом з допоміжними електромоторами. За попередніми даними, сумарна віддача агрегатів перевищує 1000 кінських сил.

Крім Aston Martin, у фільмі «Немає часу вмирати» знімуться автомобілі марки Jaguar, а також позашляховик Land Rover Defender нового покоління.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook