Автоновини

Спортивні моделі Volkswagen отримають нову емблему

Спортивні моделі Volkswagen отримають нову емблему
Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen представила нову емблему для спортивних версій своїх автомобілів. Такі машини випускає спеціальний підрозділ бренду – R. Новий логотип приставляє собою саме цю букву і є «більш сучасним і стильним», ніж емблема, яку можна було бачити, наприклад, на Golf R.

Першим автомобілем, який отримає нову емблему, стане спортивний кросовер Atlas Cross Sport R-Line. Прем’єра цієї машини відбудеться 11 жовтня. Автомобіль призначений в першу чергу для ринку США. Пізніше значок дебютує і на Golf R нового покоління. Продажі цієї машини стартують в наступному році.

В рамках глобального ребрендингу і нової стратегії «Трансформація 2025+» зміни раніше торкнулися і самого логотипу Volkswagen. Нова емблема стала плоскою, на зразок емблем на старих Beetle. У компанії вважають, що спрощений логотип буде краще відбиватися на рекламних сайтах, а також на екранах гаджетів. Залежно від типу автомобілів емблема буде використовувати кілька кольорів: чорний, червоний і синій.

Спортивні моделі Volkswagen отримають нову емблему

Зміна логотипу Volkswagen торкнеться понад 170 країн. Емблеми доведеться поміняти приблизно на 10 000 об’єктах дилерів і офіційних сервісних центрах по всьому світу. Масштабна кампанія стартувала в Європі, потім почнеться в Китаї і США. Перехід на новий логотип буде закінчений в середині наступного року.

Крім цього, німці вирішили ввести офіційний жіночий голос бренду, який будуть використовувати в мультимедійних системах, а також він буде звучати в рекламних роликах і презентаціях.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook