Автоновини

Porsche показала на відео складання Taycan на «заводі майбутнього»

Porsche показала на відео складання Taycan на «заводі майбутнього»
Фото: Porsche

Компанія Porsche опублікувала на YouTube ролик, в якому показано процес виробництва першого товарного електрокара бренду – Taycan.

Випуск моделі налагодили на новому підприємстві в Цуффенхаузені, який в компанії називають «заводом майбутнього». У нових виробничих приміщеннях використовується електроенергія з відновлюваних джерел, а для внутрішніх перевезень застосовується виключно електрична техніка.

Будівництво виробничого майданчика почалося в 2015 році – незабаром після прем’єри прототипу електромобіля Porsche Mission E. Для будівництва підприємства використовували близько 35 000 тон сталі – приблизно стільки ж, скільки необхідно для випуску 140 тис. купе 911 (покоління 991). Загальна площа приміщень склала 170 000 кв. метрів.

На даний момент Porsche Taycan представлений в двох топових модифікаціях – Turbo і Turbo S. Агрегати останньої при активації функції швидкого старту Launch Control в режимі Overboost видають 761 кінську силу (560 кіловат). Сумарна потужність двигунів версії Turbo складає 680 к. с. (500 кВт), що дозволяє електрокару прискорюватися з місця до «сотні» за 3,2 секунди. Максимальна швидкість обох модифікацій – 260 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook