Автоновини

Нову Mazda3 перетворили на 350-потужний гоночний автомобіль

Нову Mazda3 перетворили в 350-потужний гоночний автомобіль
Фото: Mazda

Компанія Mazda представила гоночну модифікацію хетчбека Mazda3 нового покоління, підготовлену для серії TCR. Автомобіль повністю відповідає вимогам даної категорії і може взяти участь в будь-якому з 36 затверджених TCR чемпіонатів по всьому світу.

Хетчбек отримав аеродинамічний обвіс з масивним заднім антикрилом, заднім дифузором і переднім сплиттером. Його також укомплектували 18-дюймовими колесами Rays з покришками Michelin Pilot, а також амортизаторами Bilstein і гальмівними механізмами Brembo.

Під капотом розташована дволітрова «турбочетвірка», яка розвиває 350 к.с. і 490 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою секвентальною коробкою передач Sadev. Максимальна швидкість автомобіля перевищила 240 км на годину.

Нагадаємо, в Україні продажі «громадянського» хетчбека Mazda3 нового покоління стартували влітку 2019 року. Модель доступна з бензиновим мотором робочим об’ємом 1,5 і дизельним двигуном 1,8 л, що розвивають 120 і 116 к.с. відповідно. Ціни на автомобіль стартують з позначки 630 000 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook