Автоновини

Дизайн нової Skoda Octavia розсекретили до прем’єри

Дизайн нової Skoda Octavia розсекретили до прем'єри

Фотошпигунам вдалося сфотографувати ліфтбек Skoda Octavia четвертого покоління під час фінальних тестів. На знімках, які були опубліковані Garaz.cz, автомобіль представлений практично без камуфляжу. Офіційна прем’єра машини відбудеться в Празі 11 листопада нинішнього року.

Дизайн нової «Октавії» отримає риси концепт-кара Vision RS, який дебютував на Паризькому автосалоні. При цьому габаритні розміри машини не будуть сильно відрізнятися від попередника. Octavia наступного покоління отримає нову решітку радіатора, подвійні фари і 18-дюймові колісні диски.

Що стосується інтер’єру машини, то він буде нагадувати хетчбек Scala. На раніше опублікованих шпигунських фотографіях можна побачити цифрову панель приладів і великий дисплей інформаційно-розважальної системи. У порівнянні з попередником звичайних кнопок на центральній консолі стане значно менше.

Дизайн нової Skoda Octavia розсекретили до прем'єри

Технічні характеристики машини поки тримаються в секреті. Не виключається, що крім бензинових і дизельних моторів клієнтам запропонують гібридну версію автомобіля.

У Україні нинішня Skoda Octavia пропонується з 1,6-літровим атмосферним мотором потужністю 110 к. с., а також з наддувними агрегатами робочим об’ємом 1,4 і 1,8 літра, що розвивають 150 і 180 к. с. відповідно.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook